Nyheter

Lesjöfors China utsedd till “Excellent Quality Supplier of 2018” av Danfoss

28/03/2019 Vid en ceremoni i Tianjin den 25 mars fick Mikael Andersson, vd för Lesjöfors China, ta emot det prestigefyllda priset “Excellent Quality Supplier of 2018” av Danfoss, en av marknadens ledande aktörer inom klimat- och energiteknik. Flera års hårt arbete inom bland annat kvalitetsområdet har gett bra resultat.
nyhetsbild

De senaste åren har Lesjöfors China arbetat hårt med att förbättra sin verksamhet inom bland annat, säkerhet, 5S (en metod som beskriver hur företag systematiskt kan åstadkomma och upprätthålla ordning och reda), kvalitetsmetoder, kvalitetssystem och attityd inom kvalitetsområdet. Arbetet har resulterat i nöjda kunder och en god tillväxt i företaget.

En del av projektet innefattar att uppdatera sig med de senaste kvalitets- och miljöcertifieringarna ISO9001, ISO14001 och IATF16949, men företaget har även gjort flera investeringar och hållit både interna och externa utbildningar inom kvalitetsområdet vilket har ökat både kapacitet och kunskap inom området.

Mikael Andersson, vd för Lesjöfors China Ltd. är väldigt nöjd med utvecklingen:
“Vi ser stora förbättringar inom samtliga KPI:er samt kostnadsreduktion av kvalitetsförluster för varje år med nästan 50% senaste åren. Dessutom är de externa returerna numera väldigt få. Den här utmärkelsen från Danfoss är det senaste beviset på att vi gör rätt.”

Lesjöfors tekniska experter i Kina

Lesjöfors China erbjuder Lesjöforskoncernens kompletta produktsortiment främst till kunder i Kina, men servar även flera internationella kunder med konkurrenskraftig produktion och smarta lösningar i andra delar av världen. Merparten av kunderna är europeiska företag med verksamhet i Kina.

En av många framgångsfaktorer genom åren har varit företagets höga tekniska kompetens inom fjädrar och banddetaljer. En annan stor fördel är styrkan i att vara en del av en större industrikoncern med teknisk support inom extra krävande områden och därigenom få långsiktigt nöjda kunder.

DP

Nyheter

Se arkiv
The Complete Spring Supplier
© 2024 Roc Springs. All Rights Reserved.